Hyväntekeväisyys Walk-in päivä (Kulkurit ry)

Untitled_Artwork01

Tervetuloa auttamaan!

Pari vuotta sitten hyvä ystäväni Veera lähti Suomesta Romaniaan, Bukarestiin auttamaan ja pelastamaan kodittomia koiria. Hän tekee yhteistyötä suomalaisen eläinsuojeluyhdistyksen Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa. Carpe on romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteinen projekti, jossa Veera on vahvasti mukana. Projektin tavoitteena on rakentaa romanialaiseen Mitrenin kylään noin 150 kodittoman koiran tarha, jossa koirista pidetään huoli ja mahdollisuuksien mukaan ne pääsevät etsimään omaa kotiaan Suomesta Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kautta.

Nyt, kun vihdoin tiedän varmasti hyväntekeväisyysrahojen päätyvän oikeaan osoitteeseen, voin järjestää rahankeruun tätä raskasta ja hienoa työtä tukeakseni. Monta koiraa on jo pelastettu ja monta tullaan pelastamaan! Olen odottanut, että saamme uuden, katutasolla olevan studion valmiiksi, että walk-in tapahtuma on mahdollinen. Studio on vihdoin valmis ja minä hieman levännyt, nyt on aika tälle tapahtumalle.
-Sonja Kaski
________________________________

Walk-in tatuointeja tekemässä Sonja Kaski ja Matte Saari. Studiolta löytyy tapahtumaa varten valmisteltuja piirustuksia (50e-250e). Tatuointeja tehdään myös asiakkaan mallista, jos kuva ei vaadi suuria muutoksia. Emme ota vastaan ajanvarauksia, asiakkaita palvellaan tulojärjestyksessä.

Tatuoinnin hinta suoritetaan lahjoituksena suoraan Kulkurit ry:n tilille, otathan siis pankkitunnukset mukaan! Huom: Ei muita maksuvälineitä.
________________________________

www.kulkurit.fi/projektit/carpe/
www.polaristattoo.com
________________________________

Polaris Tattoo
Snellmaninkatu 25, 00170 Helsinki
1.-2.7.2017 alkaen klo 11
________________________________

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017.

Helsinki

Hei ystävät!
Työskentelen nykyään Helsingissä ja varaan tällä hetkellä aikoja lokakuulle.
Tervetuloa, vanhat ja uudet asiakkaat!
Tässä vielä muutama kuva viime viikolta.
: :: ::: ::::: :::::::: ::::: ::: :: :
Hey friends!
I am now located in Helsinki, taking bookings for october.
Old and new customers, welcome!
Last week I made these.


229

230 231